Mezinárodní strojírenský veletrh 2024

18 .10. 2024

Po roce jsme se opět zúčastnili Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně (od 8. do 11. října 2024) s projektem Prametheus, který podporuje technické vzdělávání a školy.

Byli jsme součástí stánku Svazu strojírenské technologie a jako každý rok probíhala ve Výukovém centru soutěž v programování CNC obráběcích strojů???? Tento rok se soutěže zúčastnilo 30 škol z České Republiky, které vyslaly 128 talentovaných žáků. Konkurence byla silná a jen ti nejlépe připravení mohli zvítězit.

Kompletní výsledky budou zveřejněny v nadcházejícím vydání Technického týdeníku, přičemž ocenění žáci budou slavnostně vyznamenáni ministrem na MPO ČR - Ministerstvu průmyslu a obchodu České republiky. 

Letos jsme měli tu čest přivítat ve výukovém centru prezidenta České republiky, Petra Pavla. Je inspirující vidět, jak se aktivně podílí na podpoře mladé generace, kterou považuje za klíčovou pro budoucnost.

Účast na veletrhu jsme také využili k tomu, abychom představili naši novou vizuální identitu, která zahrnuje nejen modernizované logo, ale i svěží barevné schéma

Celá akce pro nás byla skvělou příležitostí nejen prezentovat naši práci a vizi, ale také navázat nové kontakty a inspirovat mladou generaci strojařů!

Zpět na aktuality

NAŠE DALŠÍ ČLÁNKY

Vizualizace nové Haly III.

PRACUJTE v Dormer Pramet

Postaráme se o vás. A některé benefity využije i vaše rodina.

Prohlédnout si Volná místa