Podporujeme Diverzitu a Inkluzi

08 .03. 2024

U nás v Dormer Pramet klademe na toto téma velký důraz a v rámci něj jsme od března spustili kampaň #InspireInclusion. Jejím cílem je prokázat uznání a podporu ženám ve společnosti a také podpořit jejich pochopení a začlenění do kolektivu. Jsme rádi, že naši zaměstnanci tuto aktivitu podporují na sociálních sítích a budeme rádi, když tomuto tématu prokážete podporu i vy.

Inkluze je v globálním podnikání nezbytná, protože podporuje rozmanitost a také kulturu respektu a přijetí. Přijetím jedinečných perspektiv či zkušeností můžeme těžit z široké škály nápadů a řešení, které mohou přispět ke vzniku inovací. Inkluze také pomáhá vytvářet pozitivní pracovní prostředí, kde se všichni zaměstnanci navzájem podporují a cení si jeden druhého.

V rámci mezinárodního dne žen jsme připravili i video, které obsahuje inspirativní příběhy z naší společnosti. Odkaz na něj naleznete zde: https://www.youtube.com/watch?v=e770PvWVTZ0

Naše společnost se zavazuje k podpoře diverzity a inkluze ve všech oblastech našeho podnikání. Pevně věříme, že tyto dvě oblasti jsou jedním z klíčů, které vedou k úspěšnému a trvale udržitelnému podnikání. 

Zpět na aktuality

NAŠE DALŠÍ ČLÁNKY

Suchej únor

PRACUJTE v Dormer Pramet

Postaráme se o vás. A některé benefity využije i vaše rodina.

Prohlédnout si Volná místa