Rosteme v přímém přenosu

20 .12. 2023
Stavíme novou výrobní Halu III. , abychom vytvořili prostor pro další expanzi ve výrobě vyměnitelných břitových destiček.
 
Stavební práce začaly v dubnu 2023 a od 14. dubna můžete stavbu sledovat v přímém přenosu speciální kamerou na adrese: https://dormerpramet.panomax.com/sumperk
 
Mezi další funkce patří například "Time Lapse". S touto funkcí můžete sledovat postup prací za určité časové období. Kromě toho se můžete i vrátit do libovolného bodu v minulosti a podívat se na stav stavebních prací v daném okamžiku. Takzvané "Hot spoty" neboli špony, vám představí základní informace o hale, včetně vnitřních a vnějších záběrů. V menu na horní liště dále naleznete odkaz na náš web, kontakt a také nové vizualizace.
 
Na podzim pak přibyly vnitřní kamery, které umožní sledovat stavbu poté, co se většina prací přenesla do vnitřních prostor.
 
A my už se těšíme, že brzy uvidíme přesně ten pohled, který vám nabízíme v tomto příspěvku. Tak totiž bude vypadat pohled, který kamera nabídne ve chvíli, kdy bude hala III v roce 2024 dokončena.

Zpět na aktuality

NAŠE DALŠÍ ČLÁNKY

Suchej únor

PRACUJTE v Dormer Pramet

Postaráme se o vás. A některé benefity využije i vaše rodina.

Prohlédnout si Volná místa