Suchej únor

09 .02. 2024

I my v Dormer Pramet podporujeme celorepublikovou aktivitu Suchej únor. Proč? Protože zdravý životní styl je základem jak pro spokojený život, tak pro špičkový pracovní výkon.

V únoru sušíme v Dormer Pramet již potřetí.

V roce 2022 jsme v rámci podpory Suchého února pořádali soutěž o firemní cyklodres. V tomto roce nás navštívila i Česká televize. Záznam z reportáže naleznete zde: (čas 28:12) - Česká televize v Dormer Pramet

V minulém roce jsme se inspirovali motem, kterým bylo "Nepít je umění". Naši zaměstnanci sdíleli svá díla, které tvoří ve svém volném čase. I díky tomu je nyní v okolí firmy umístěno Thorovo kladivo, které můžete objevit v rámci hry Geocaching, které vytvořil náš zaměstnanec.

V naší společnosti máme pro každého zaměstnance benefitní kartu, kterou každý rok nabíjíme 20 tis. Kč. Využít se dá na spoustu volnočasových aktivit a proto jsme se letos rozhodli Suchej únor propojit s našimi benefity. Zaměstnanci sdílejí své volnočasové aktivity, které jsou alternativou k "jít na jedno". Ty placené mohou být ve velké míře hrazeny právě naší benefitní kartou.

Podpora nepití nebo alespoň pití s mírou nám dává smysl a budeme v ní pokračovat i nadále. Stejně jako v realizaci aktivit na podporu well-beingu našich zaměstnanců.

Zpět na aktuality

NAŠE DALŠÍ ČLÁNKY

Záleží nám na místní komunitě

PRACUJTE v Dormer Pramet

Postaráme se o vás. A některé benefity využije i vaše rodina.

Prohlédnout si Volná místa