V minulém roce nás navštívilo 300 studentů

30 .01. 2024

Každý rok k nám chodí na exkurzi studenti z několika středních a vysokých škol. Za rok 2023 se k nám přišlo podívat přesně 300 studentů a to nejen z okolí, ale i z daleka. Mezi nejvzdálenější školy, které nás navštívili, patří například Střední průmyslová škola ve Frýdku-Místku, nebo Střední průmyslová škola Ostrava - Vítkovice. Z okolí nás navštívila například Vyšší odborná škola a střední průmyslová škola Šumperk, Střední škola řemesel, Obchodní akademie Šumperk a několik dalších.

Exkurze u nás běžně začíná prezentací o naší společnosti. Studenti tak zjistí plno informací o naší výrobní jednotce v Šumperku, globálním působení společnosti Dormer Pramet a také našem sortimentu. Následně je čeká návštěva naší výroby a na závěr proběhne praktická ukázaka našich výrobků v akci, která probíhá v XP centru.

Letos plánujeme rozšířit nabídku exkurzí i o základní školy. Na našem novém karérním webu máme velmi jednoduchý formulář pro studenty či zástupce škol, pomocí nějž si mohou zažádat o exkurzi, praxi či pedagogickou stáž.

Zpět na aktuality

NAŠE DALŠÍ ČLÁNKY

Studenti s podporou Dormer Pramet dosáhli na rekord

PRACUJTE v Dormer Pramet

Postaráme se o vás. A některé benefity využije i vaše rodina.

Prohlédnout si Volná místa